Vigyáznak a vízpartra

2022.11.15. 10:48

Közösségüket erősítik a tótkomlósi horgászok

Évet értékeltek és báloztak is. A hétvégi esemény olyan jó visszhangra talált, hogy szeretnének ebből hagyományt teremteni.

Cs. I.

A Száraz-ér Vándor Kupa horgászverseny sok nevezőt vonzott idén is.

Első báli alkalmát szervezte meg a Tótkomlósi Horgász Egyesület. Czirbus Imre elnök úgy fogalmazott, amikor az új elnökség 2020 tavaszán bizalmat kapott a tagságtól, az is terveik között szerepelt, hogy a vízparti programok mellé egyéb, olyan alkalmakat is megszervezzenek, amikkel erősítik közösségüket. 

A hétvégi esemény olyan jó visszhangra talált, hogy szeretnének ebből hagyományt teremteni. Sok támogatójuk volt, érkezett hatvannál is több felajánlás a tombolára. A fődíj vonzó volt a horgászoknak: Békés megyei, éves horgászjegyet vihetett haza a legszerencsésebb.

A komlósi harcsás csapat két tagja, Karasz Attila és Skoda Gábor.

Az elnök az évüket értékelve elmondta, sok horgászeseményük volt. Igyekeznek a város életében olyankor programot kínálni, amikor az nem ütközik egyéb rendezvényekkel. A vízparti környezet, annak megóvása, rendezettsége fontos szempont a tagságnak. Ezt értékelik a komlósiak, egyre többen sétálnak arra.

– A Száraz-ér telepített víz, arra is nagyon vigyázunk. Hárman, mi, társadalmi halőrök, szinte napi rendszerességgel jelen vagyunk a helyszínen. Idén 10 mázsa pontyot telepítettünk ide – tette hozzá az elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában