Jótékonyság

2022.11.25. 11:28

Három köbméter kupakkal segítenek Sarkadon Takács Fanninak

Három köbméter műanyag kupakkal segítik a sarkadiak a leukémiában szenvedő hétéves békéscsabai kislány, Takács Fanni gyógyulását – írták a város Facebook-oldalán.

L. B.

Emlékeztettek: tavaly tavasszal helyezték ki a piros, szív alakú gyűjtőt a város egyik forgalmas pontjára, a Gyulai úti körforgalomhoz. Egy kisgyermek gyógyulásának elősegítése olyan nemes ügy, amelyet a városvezetés is a szívügyének tekint, így a minap elszállította az eddig a szívben összesen összegyűlt három köbméternyi kupakot egy kisteherautó Békéscsabára, a gyűjtést bonyolító Erzsébethelyi Általános Iskolához, ahol átadták a sarkadiak adományát.

 

Egyéb módon is lehet segíteni

Fontos tudni, hogy Fannit és családját egyéb módon is lehet támogatni. Aki anyagilag segítené a családot, a szülők, Takács István és Takácsné Obetkó Györgyi által az MKB Banknál nyitott 10102615-66906000-01006002 számú bankszámlára történő utalással teheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában