Köszönetet mondtak

2022.11.30. 12:30

Három évtizede szolgálnak a mezőberényi polgárőrök

Fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepelte a napokban a Mezőberényi Polgárőr Egyesület. A szervezet nagyon fontos szerepet játszik a város életében, rendezvények, események biztosítása fűződik a nevükhöz helyben és a környező településeken is.

P. G.

Csipke Sándor elnök visszaemlékező szavai után Siklósi István polgármester a város nevében megköszönte a polgárőrök munkáját

Forrás: BMH

Az egyesület a közelmúltban tartott év végi zárórendezvényen ünnepelte az évfordulót, és adott át elismeréseket – minderről a mezőberényi önkormányzat Facebook oldala adott tájékoztatást.

Csipke Sándor elnök visszaemlékező szavai után Siklósi István polgármester a város nevében megköszönte a polgárőrök munkáját, a családjaik támogató segítségét és jubileumi oklevél átadásával gratulált a tagoknak. Az eseményen jelen volt Jánosi Péter rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Jakusovszki Zoltán alezredes és Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke is. Az eseményen elismerések is átadtak. Harmincéves polgárőr szolgálatáért Csipke Sándor és Schäffer Gábor, 25 éves polgárőr szolgálatáért Csipke Gábor, Burai Béla, Kovács István, Lakatos Antal, Marti Sándor és Prorok János vehetett át elismerést. A Mezőberényi Polgárőr Egyesület 20 éves polgárőr szolgálatáért elismerésben részesítette Nemes Mártont és Rangasz Józsefet. Elismerést kapott Pázsit Jánost az egyesület érdekében végzett támogató munkájáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában