Bejárás

2022.11.30. 16:45

Elkészül a gyulai Tiborc utca felújítása

Előzetes bejárást tartottak a megújuló gyulai Tiborc utcában kedden annak apropóján, hogy a beruházás a végéhez közeledik – tájékoztatott Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester.

P. G.

Jövő héten adják át a forgalomnak a szakaszt

Forrás: Facebook

Mint kiemelte, hamarosan megtartják a műszaki átadás-átvételi eljárást, és jövő héten visszaadjuk a megújult utcát a járműforgalomnak.

Hozzátette, a körforgalomban már most is lehet közlekedni, a kivitelező igényes, szép munkát végzett. A polgármester kitért arra, hogy a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársai elültették a cserjéket és a fákat, ezúttal is szemet gyönyörködtető látványt nyújt munkájuk eredménye. 

– Azok elé a házak elé ültettek cserjéket, amely ingatlanok lakói vállalták, hogy locsolják a növényeket, kapálják az ágyásokat. Erre a közüzemi nkft.-nek nem lesz kapacitása, ezért szükséges a lakók szerepvállalása, de nem kötelező. Ezért, aki nem vállalta a cserjék gondozását, oda füvet vetettek, a fűnyírás ugyanis jogszabály alapján kötelessége minden ingatlan tulajdonosnak – fogalmazott a polgármester, aki hangsúlyozta, valóban megszépült a környék, teljesen máshogy néz ki, mint korábban.

Görgényi Ernő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában