Karitatív akciókkal

2022.11.25. 12:05

Vasárnap nyílik meg a csabai karácsonyi vásár

Karácsonyi vásárt szervez december 1. és 31. között a Szeretlek Békéscsaba Egyesület az Andrássy út legelején – jelentette be Frankó Attila, az egyesület elnöke a pénteken a Fiume hotelben tartott sajtótájékoztatón.

L. B.

Frankó Attila köszönetet mondott a városvezetésnek, hogy biztosította a karácsonyi vásár megrendezésének lehetőségét. Elmondta, a hivatalos megnyitó vasárnap lesz 18 órakor, az első adventi gyertya meggyújtása mellett az irodalmi estek szereplői olvasnak fel témához illő verseket.

Épül egy könyves pavilon, ahol hatszázféle kiadvány mellett az irodalmi esteken megismert szerzők könyvei is kaphatók lesznek. Emellett lesz hamburgeres és forralt boros stand is, ahol meleg ételeket és italokat kínálnak, illetve a labdarúgó-világbajnokság meccseit szintén lehet majd követni.

A szokásos karitatív akciók most is a karácsonyi vásár részét képezik. December 21-én véradást tartanak, ahol ajándékkal kedveskednek az önkénteseknek és értékes nyereményt sorsolnak ki közöttük, valamint december 23-án 13 órától a Munkácsy utcában ételt és ruhát osztanak a rászorulók számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában