Őszi kuponnapok

2022.10.07. 17:39

Saját tervezésű ruháikat mutatták be a csabai diákok – galériával

Nagy érdeklődés mellett zajlanak az Őszi kuponnapok Békéscsabán, a Csaba Centerben.

Nyemcsok László

Fotók: Imre György

Ahogy azt pénteken Hrabovszki György, a bevásárlóközpont igazgatója elmondta, a rendezvény keretében vasárnapig minden a kedvezményes vásárlásról, az őszi divatról, a szórakoztató programokról, a nevetésről, a humorról, a jó hangulatról szól.

Pénteken délután többek között a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikuma művészeti tagozatos diákjainak saját tervezésű ruhabemutatóját láthatta a közönség a színpadnál.

– Fontosnak tartjuk, hogy az üzleteink bemutatóin kívül a helyi tehetségeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk, így őket is mindig nagy szeretettel várjuk vissza rendezvényeinkre – hangsúlyozta Hrabovszki György. 

– Természetesen üzleteink divatbemutatói is látogatottak, hiszen az érdeklődők betekintést nyerhetnek a legújabb őszi és téli kollekciókba.

Pénteken délután a művészeti tagozatos diákok saját tervezésű ruhabemutatóját láthatta a közönség /Fotók: Imre György/

Miként pénteken, úgy szombaton este is színházteremmé alakul át széksoros elrendezéssel a Csaba Center aulája. Ezzel is jelezve a minőségi, egyedi műsorokat. A „nagy dumások” közül péntek este 8-tól Badár Sándor, szombat este 8-tól Lorán Barnabás TRABARNA műsorát élvezhetik végig az érdeklődők.

Hrabovszki György kitért arra, újdonság az Őszi kuponnapokon, hogy családi nappal is várják az érdeklődőket vasárnap 10–15 óra között, ahol többek között  ingyenes csillámtetoválást, hölgyeknek pedig frizurakészítést biztosítanak. Pasenko bohóc is ellátogat a bevásárlóközpontba, és délután háromig hajtogat lufikat a gyermekeknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában