Podcast

2022.10.10. 14:49

Őszintén vallott életéről a mezőhegyesi Zsóri Martinnak Judy

A mezőhegyesi Zsóri Martin közösségi média- és influenszer menedzser, de e mellett számos, új projekten dolgozik. Például elindította a YouTube-on Podcast műsorát. Első beszélgető partnere Molnár Kiss Judy volt, aki őszintén vallott életéről. Nagyon sokan kíváncsiak voltak a sztár életének alakulására.

Cs. I.

Judy volt Martin első vendége.

De miféle kapcsolat fűzi a Groovehouse énekesnőjéhez Martint? – erről mi faggattuk az állandóan új utakat kereső fiatalt.

– Az együttes dalain nőtt fel az én generációm is. Ráadásul személyes találkozásunk Mezőhegyesen, a szülővárosomban, ahol fergeteges nyárzáró buli tartott a Groovehouse, sorsszerű volt. Nem volt kérdés, Judy lesz az első vendégem. Könnyed, lendületes, ha kell megjárja a mélységeket és a magasságokat is, minden témára nyitott, őszinte személyiség, remek riportalany, aki őszintén megnyílt, vallott élete kudarcairól, sikereiről – mondta el érdeklődésünkre Martin, aki már készül egy újabb, nagy érdeklődésre számot tartó beszélgetésre.

– Kedvelem Vivit, modern korunk nőideálja is lehet sokak szemében. Férfi és női szemmel is gyönyörű, aki anyaként, influenszerként, celebként éli a mindennapjait sziporkázó őszinteséggel. De aki ennél is többet akar megtudni a dél-békési kötődésű Vasvári Vivienről, annak ajánlom, majd hallgassa meg a következő beszélgetésemet vele – fogalmazott sejtelmesen Martin, aki annyit még elárult, azoknak is érdemes lesz követniük az adásait, akik a retrokorszak rajongói.

A podcast-beszélgetést ITT hallgathatja meg.

Kapcsolódó cikkeink:

Döbbenetes vallomás: 37 kilóra fogyott Judy

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában