Harminc év

2022.10.14. 19:20

Nyugdíjasként sem pihennek a határ egykori, orosházi védői

A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének a tagjai a mundért levéve sem pihennek, hanem tevékenyen részt vesznek a város életében. Ünnepelhetnek, hiszen Orosháza egyik legmeghatározóbb, legaktívabb szervezete 30 éves.

Cs. I.

Fotók: Gubis Mariann

Mint az Zalai Mihály, a Békés Megyei Közgyűlés elnökének közösségi oldalán olvasható, szerveznek különféle programokat, segítik a nehéz helyzetben lévő társaikat, azokat, akik annak idején a mindenkori magyar határok védelmére esküdtek fel. Ők azok, akik saját érdekeiket háttérbe szorítva, társaikkal egy csapatban és csapatként tevékenykednek, példát mutatva a jövő nemzedékének.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője okleveleket és ajándékokat is átadott részükre, valamint több egyesületi tagot előléptetett. 

Orosháza egyik legmeghatározóbb, legaktívabb szervezete 30 éves lett.

Vörös Ferenc rendőr ezredes az egyesület elnökének, Hortobágyi Zoltán nyugállományú  ezredesnek egy 18. századi francia pisztolyt adományozott, elismerve és megköszönve hosszú ideje tartó, tevékeny munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában