Eltűnt négylábú

2022.10.19. 15:48

Minden követ megmozgat a csabai család, hogy megtalálja Mauglit

Csak vasárnap több mint százan keresték Mauglit, azt a mentett sorsú, sanyarú múlttal rendelkező, nagyon kedves kutyát, aki szeptember 25-én tűnt el Békéscsaba-Fényesről. Gazdáinak nagyon sokat jelent a négylábú családtag, ezért a lakosság segítségét kérik. A megtalálónak 200 ezer forint jutalmat ajánlottak fel.

P. G.

Mauglit megtalálójának 200 ezer forint jutalmat ajánlottak fel.

Vargáné dr. Balla Evelin, a Békés Megyei Réthy Pál Kórház Haematológia Osztály orvosa, a kutya gazdája lapunknak elmondta, Maugli szeptember 25-én 15 órakor tűnt el fényesi otthonukból.

– Maugli egy mentett, sanyarú múlttal rendelkező kutya, aki négy hónapos kora óta velük van. A családunk teljes értékű tagjává vált, olyan, mintha a négylábú „szőrös” gyermekünk lenne. Nem „csak egy kutya”, ő barát, társ, egy csupaszív, mindig megfelelni akaró, színtiszta jósággal és hűséggel megáldott kis teremtmény, akit nagyon szeretünk – fogalmazott. – Az elmúlt három hét maga volt a megtestesült pokol a számunkra. Az otthonunk Maugli nélkül csak egy ház, minden nap szomorú szívvel kelünk és fekszünk, teljesen összetörtünk mindannyian. És nem csak mi! Mauglit nagyon sokan ismerik és szeretik, és megdöbbentő számomra az az összefogás, amit az eltűnése és keresése kapcsán észlelek! Mivel szórólapoztunk, plakátoltunk, hirdetést adtunk fel, megkerestük a Csaba TV-t, szervezett keresést indítványoztunk, amelyben vasárnap több mint százan vettek részt. Értesítettük a mezőőröket, a vadászokat, az erdészeket, a postamestert. 

Hírportálunkon keresztül is arra kérnek mindenkit, ha látták a kutyát, jelezzék.

Maugli egy nagytestű, vékony, cingár, „nyakigláb” kutyus. Éjfekete színű, mellkasán és egy-egy ujján pici fehér folttal. Ivartalan kan, két év körüli. A gazdik azt gyanítják, hogy Mauglit valaki befogta, aki nem tudja, hogy keresik. A megtalálónak 200 ezer forintot pénzjutalmat ajánlottak fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában