Rém jó buli

2022.10.29. 13:08

Borzongató estére invitálták a kaszaperieket

Tökfaragó dekorációs versenyre buzdították a kaszaperi gyerekeket, csapatokat és családokat. Másnap rém jó buli ígérkezett. A helyi művelődési ház hirdette meg a kreatív alkotói tevékenységet és a szórakoztató péntek délutánt.

Cs. I.

A kaszaperi buli boszorkányosan jól sikerült /Fotó: BMH/

Minden generációt vártak szórakozni, éltek is a lehetőséggel sokan, hiszen ez egy kiváló alkalom volt, hogy a járvány idején megszokott bezárkózásból végre kimozduljanak, közösségben töltsenek el remek hangulatú néhány órát az emberek. 

A szervezők a beöltözve érkező, maskarás vendégeknek csokit osztottak, a tökfaragásban részt vevők pedig édességcsomagot kaptak jutalmul. Rémséges hangeffektek az utcán és újrahasznosított anyagokból kivitelezett figurák várták az érkezőket – értesült hírportálunk.

Akik a tökfaragós munkáikat bevitték a művelődési házba, azokból ott alkalmi kiállítást is rendeztek a pénteki halloween party vendégeinek. Az önfeledt esti mókára sokan kíváncsiak voltak, a hátborzongató részletekről annyit megtudtunk, nem ijedt meg senki, jövőre is szeretnék ezt a bulit megismételni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában