Csaba Center

2022.10.05. 13:56

Az őszi divatról is szól a négy nap Békéscsabán

Október 6. és 9. között számos programmal készülnek a Csaba Centerben, ahol a divat mellett a nevetés is főszerepet kap.

Ny. L.

Kocsis-Sajti Anikó marketingvezető és Hrabovszki György igazgató

Fotó: Bencsik Ádám

Október 6. és 9. között négy nap a kedvezményes vásárlásról, az őszi divatról, a programokról, a nevetésről, a humorról és a garantált jó hangulatról szól a Csaba Centerben – hangsúlyozta szerdai sajtótájékoztatóján Hrabovszki György, a bevásárlóközpont igazgatója. Elmondta, sok mindennel készülnek a Szerencse Kulcsa nyereményakciótól az Őszi kuponnapokig, melyek egybeesnek a Glamour-napokkal. Az őszi-téli kollekciót divatbemutatókon is megismerheti a közönség. A Csaba Center aulája pénteken és szombaton este színházteremmé alakul át széksoros elrendezéssel, ezzel is jelezve a minőségi, egyedi műsorokat. A „nagy dumások” közül péntek este 8-tól Badár Sándor, szombat este 8-tól Lorán Barnabás TRABARNA műsorát élvezhetik az érdeklődők.

Hrabovszki György kitért arra, újdonság az Őszi kuponnapokon, hogy egy családi nappal is várják az érdeklődőket vasárnap 10–15 óra között, ahol többek között ingyenes csillámtetoválást, hölgyeknek pedig frizurakészítést biztosítanak. Pasenko bohóc is ellátogat, aki délután háromig hajtogat lufikat a gyermekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában