Ünnepség

2022.10.06. 18:00

Átadták a Békéscsaba Ifjúságáért díjakat

Átadták Tirjákné Prisztavok Ágnesnek, valamint az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért képviselőinek – Kalina Gábor elnöknek és Gémes Dávid alelnöknek – a Békéscsaba Ifjúságáért kitüntetéseket csütörtökön a Csabagyöngye Kulturális Központban, a 30. Csabai Garabonciás Napok záróeseményén.

L. B.

Dr. Szigeti Béla, Szarvas Péter, Gémes Dávid, Tirjákné Prisztavok Ágnes, Kalina Gábor és Varga Tamás a díjátadón

Fotó: Für Henrik

 Az ünnepségen részt vett Szarvas Péter polgármester, Varga Tamás alpolgármester és dr. Szigeti Béla, az ifjúsági és sportbizottság elnöke.

Tirjákné Prisztavok Ágnes csaknem 40 éve kezdte pedagógusi pályafutását, 2003-ban az ő előkészítésének köszönhetően indult el a magyar-angol két tanítási nyelvű képzés a Jankay Tibor általános iskolában, amelyet 2008 óta igazgatóként irányít. A tehetséggondozás kiemelt helyet foglal el az intézményben, amely számos rangot címet érdemelt ki az elmúlt évek során.

Az Egyesület Békéscsabai Ifjúságáért (EBI) közösséget 2014-ben olyan békéscsabai és városhoz kötődő fiatalok alapították, akik lokálpatriotizmusukkal és egy közösségi háló létrehozásával szerettek volna valamit átadni az őket követő nemzedékeknek. Olyan programokat is szerveznek, amelyek révén a középiskolások beleláthatnak abba, hogy milyen egy egyetemista, főiskolás élete. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában