Hunya

2022.10.03. 13:24

Mindenki polgármestere akar lenni Kiszely Imre

Megköszönte a bizalmat a hunyai vasárnapi időközi választáson polgármesterré választott Kiszely Imre. Terveiről is nyilatkozott hírportálunknak.

P. G.

Kiszely Imre hírportálunk kérdésére elsőként a szavazóknak mondott köszönetet.

– Köszönöm mindenkinek, aki részt a választáson, és külön köszönöm, akik engem tiszteltek meg a bizalmukkal. Azon leszek, hogy mindenki polgármestere legyek, és településünk valamennyi lakóját képviseljem – fogalmazott Kiszely Imre. 

Kiszely Imre
 

Mint elmondta, szeretne teljesen új lappal nyitni, és nyugodt, fejlődő települést irányítani. Kiszely Imre kifejtette, elsőként az iskolabusszal kapcsolatos kérdéseket szeretné minél előbb rendezni, hiszen az nagyon fontos a gyerekek és a szülők életében. Kitért arra, hogy a közelmúltban egy konzorcium részeként az önkormányzat támogatást nyert el a szennyvízprojekt lebonyolítására.   

Kiszely Imre jelezte, minél előbb lakossági fórumot hív össze, hogy a hunyaiak a szakemberektől kapjanak pontos tájékoztatást a fejlesztéssel kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában