Felelős állattartás

2022.09.11. 16:32

Kutyasétáltatókkal telt meg vasárnap Békéscsaba

Kutyasétáltatással és tájjellegű kutyakiállítással, szépségversennyel egybekötött nyílt napot tartott a Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület vasárnap.

N. Sz.

Bátonyi Gábor elnök elmondta, a városháza elől induló közös sétával és a Lencsési úti kutyakiképző iskolában megtartott színes programokkal a felelős, kulturált állattartásra igyekeztek felhívni a figyelmet. Délelőtt neves előadók osztottak meg fontos információkat az érdeklődőkkel, emellett aranykoszorús mesterkiképző, kutyakozmetikus és állatorvos adott tanácsot a hozzájuk fordulóknak.

Fotók: Für Henrik

A résztvevők látványos őrző-védő bemutatót is megtekinthettek, a nap fő attrakciójaként pedig megtartották a komoly hagyományokra visszatekintő szépségversenyt, tájjellegű kutyakiállítást, amelyen törzskönyves, törzskönyv nélküli fajtatiszta, valamint keverék ebek vetélkedtek a Békéscsaba szépe és a Békéscsaba bajnoka címekért. 

Bárki kipróbálhatta a kezdő agility pályát, a résztvevőket a Hajrá Békéscsaba Egyesület jóvoltából lángossal is megvendégelték.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában