Látni és látszani

2022.09.30. 20:24

Kerékpárosok felvonulásával zárult a Megvilágosodás napja Csabán

Látványos kerékpáros felvonulással ért véget Békéscsabán a Megvilágosodás napja nevet viselő rendőrségi akció, amellyel arra hívták fel a biciklisek figyelmét, mennyire fontos látni és látszani egyaránt. Sokan mutattak példát és pattantak – a lámpákkal, villogókkal, prizmákkal kellően felszerelt – bringáik nyergébe pénteken, sötétedést követően.

L. B.

Sokan csatlakoztak a figyelemfelkeltő és példamutató esti kerékpározáshoz Békéscsabán

Fotó: Für Henrik

A felvonulás a Bartók Béla út és a Munkácsy utca sarkáról indult, aztán a Munkácsy és Irányi utcákat követően a Luther és a Baross utca felé vették az irányt a biciklisek. 

Fontos látni és látszani 
Fotós: Für Henrik

A Szarvasi út és a Szabolcs utca következett, majd a vasúti aluljáró után Jaminát is érintették – a Franklin, a Kolozsvári és a Madách utcák után az Orosházi utat –; végül pedig az Orosházi úti felüljáró után a Bartók Béla út és a Petőfi utca vonalán értek célt a Csaba Centernél. Érdemes volt részt venni az eseményen, hiszen a biciklisek között egy értékes kerékpárt is kisorsoltak.

A legkisebbek is nagyon élvezték a felvonulást
Fotós: Für Henrik

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában