Közgyűlés után

2022.09.28. 15:44

Hajrá Békéscsaba: a kötelező feladatait ellátja a város

A kötelező feladatait el fogja látni a békéscsabai önkormányzat, az önként vállaltakban lehet visszalépés – hangsúlyozták a Hajrá Békéscsaba szerdai sajtótájékoztatóján, ahol a múlt hét csütörtöki közgyűlést értékelték.

L. B.

Varga Tamás

Forrás: MW-archív

Az emelkedő energiaárak miatt 3 milliárd forintos többletköltséggel kell számolni jövőre – ismertette a Hajrá Békéscsaba-frakció szerdai, a csütörtöki városi közgyűlést értékelő sajtótájékoztatóján Varga Tamás alpolgármester és dr. Juhász István tanácsnok. Az intézmények immár összeállítottak egy anyagot, hogy milyen takarékossági intézkedéseket lehet bevezetni, hogy az energiafelhasználást, a kiadásokat csökkentsék. 

Kiemelték: az önkormányzat a kötelező feladatait el fogja látni, az önként vállaltakban lehet visszalépés. Kitértek a gyermekétkeztetésre: minőségi és mennyiségi javulást kértek a szolgáltatótól, az önkormányzat pedig folyamatosan figyeli a tendenciákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában