A hátsó sorban

2022.09.29. 10:06

Elaludt a momentumos országgyűlési képviselő az orosházi testületin?

Elaludt a szerdai orosházi képviselő-testületi ülésen a momentumos országgyűlési képviselő, Sebők Éva – írta a Pesti Srácok, és minderről fotót is bemutatott a portál.

Sebők Éva a hátsó sorban

A Momentum politikusa a tavaszi országgyűlési választáson szerzett parlamenti mandátumot, addig az orosházi képviselő-testület tagja volt.

„Beszédes fotót kaptunk arról, mennyire érdeklik választókerülete égető problémái a Momentum orosházi országgyűlési képviselőjét” – írja a pestisracok.hu. „A városi önkormányzat testületi ülésén éppen arról tárgyalnak a cégek és intézmények vezetőit is bevonva, hogyan éljék túl az elszállt energiaárak miatt a következő időszakot. Sebők Éva eleve késve érkezett meg a közgyűlésre, majd miután a hátsó sorban kényelembe helyezte magát, el is aludt.”

Megkerestük Sebők Évát, aki portálunknak azt mondta, igyekszik részt venni a települések képviselő-testületi ülésen. Orosházán szerdán a hátsó sorban foglalt helyet, és miközben figyelt, a stábja tagjaival is folyamatosan tartotta a kapcsolatot, csetelt velük. A fotó szerinte akkor készült, amikor az üzenetváltások közben lenézett a telefonjára.

A pestisracok.hu arra is felhívja a figyelmet, a hétfői parlamenti plenáris ülésen meg kellett Sebők Évától vonni a szót, mert érdemi kérdés helyett vicceskedni próbált, és a rendre utasítás sem hatotta meg. Azonnali kérdéssel próbálkozott a termékenységi rátáról, Vitályos Eszter államtitkárt kérdezhette volna; helyette perceken át azt sorolta, hogy milyen ide illő témában, melyik miniszter lenne kompetens.

Az erről készült videót itt tudja megnézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában