Elkötelezett tagság

2022.09.11. 13:48

Báloztak a nagykamarási polgárőrök

A jó közbiztonság közösségi termék, ami csak társadalmi összefogással teremthető meg – Túrós Andrásnak, az Országos Polgárőr Szövetség elnökének a nyilatkozatát is idézte Nagy Sándorné a hétvégi polgárőr bálon.

Cs. I.

A helyi polgárőr szervezet vezetője ezután a Nagykamaráson majd' három évtizede működő, felelősségteljes, elkötelezett tagokból álló, a helyi közbiztonság védelméért tevékenykedők munkáját méltatta.

– Ünnepelni, bálozni jöttünk össze, mert néha kell önfeledt szórakozás is a gondoktól nem mentes hétköznapok között – fogalmazott a település rangos eseményének számító megnyitón. 

– A rendezvényre érkeztek Újkígyósról, Almáskamarásról, Battonyáról és Aradról is vendégek. Az elnök hangsúlyozta, társadalmi összefogásra a jövőben is szükség lesz. A Nagykamarási Polgárőr Egyesület már bizonyított – tette hozzá. Hírportálunk érdeklődésére elmondta, a pandémia idején egyetlen évben elmaradt a bál, amit idén már sokan vártak. Több mint százötvenen élvezték a kikapcsolódás nyújtotta hétvégi programot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában