Licit

2022.09.27. 13:06

A világmindenséget is megmozgatják, hogy a békéscsabai kisfiú minőségibb életet élhessen

Korábban már beszámoltunk arról, hogy október 1-jén, szombaton jótékonysági koncertet ad Kökény Attila Békéscsabán. Az énekes a jegyek árából befolyt összeget a tíz éves Móricz Levente gyógykezelésére ajánlja fel, aki születésekor súlyos agyvérzést szenvedett. A segítőik sorába állt a gyulai Póka György festőművész is, akinek jóvoltából az édesanya licitre bocsáthat egy képet.

N. Sz.

Fotó: Für Henrik

Korábban már beszámoltunk arról, hogy október 1-jén, szombaton jótékonysági koncertet ad Kökény Attila Békéscsabán. Az énekes a jegyek árából befolyt összeget a tíz éves Móricz Levente gyógykezelésére ajánlja fel, aki születésekor súlyos agyvérzést szenvedett. 

A fiút édesanyja egyedül neveli, nap mint nap küzd, hogy Levinek élhetőbb, tartalmasabb életet biztosítson. Most segítőik sorába állt a gyulai Póka György festőművész is, akinek jóvoltából az édesanya licitre bocsáthat egy képet. Póka György a szabadságot, világmindenséget megformáló Teremtés sorozatába tartozó alkotását személyesen adta át Hegedűs Tímeának, közben elmondta, a jótékonykodás számára kabala, amit Isten lát fentről. 

Az édesanya könnyeit nyelve úgy fogalmazott, a művész embersége példaértékű, a hozzá hasonlók önzetlen szeretete viszi a lelkét előre, és ad reményt Levinek. Hangsúlyozta, tudja, milyen nehéz másoknak is ez az időszak, mégis reméli, hogy szombaton sokan ott lesznek a Csabai Rendezvénypajtában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában