Várfürdő

2022.08.31. 14:28

Nem igazak a pletykák: továbbra is lehet csobbanni Gyulán

A Gyulai Várfürdő vezetése arról tájékoztatott, hogy a napokban megjelent hírekkel ellentétben továbbra is nyitva tartanak.

P. G.

Fotó: Lehoczky Péter

Ezzel reagáltak azokra az egyes médiumokban közzétett hírekre, amelyek szerint ősztől több hazai fürdő is bezárhat elsősorban a magas energiaárak miatt. A lehetséges létesítmények között a Gyulai Várfürdőt is említették, ezt cáfolta most a cégvezetés.

Mint a közösségi oldalukon kiemelték, a szeptember 5-től kezdődően meghirdetett medencezárások az előző évekhez hasonlóan a szokásos ütemben zajlanak majd. A családi élményfürdő, az AquaPalota és a fedett gyógymedencék pedig egész évben várják a vendégeket.

A kiemelt időszakokról és a nyitvatartásról a várfürdő honlapján folyamatosan tájékozódhatnak az érdeklődők.

A közleményben kitértek arra, hogy az 50 méteres versenyuszodát idén a téli hónapokban nem fogják tudni üzemeltetni, helyette a 25 méteres tanuszodában biztosítanak úszási lehetőséget. Az 50 méteres uszoda zárása az időjárás és a vízhőfok fenntarthatóságának függvénye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában