Családi nap

2022.08.14. 08:14

Az Árpád-kertben piknikeztek az orosháziak

Micsoda élet volt Orosháza belvárosában – ezt a megállapítást bátran leírhatjuk, mert a szombat délután és az esti órák családok, fiatalok szórakozásáról, szórakoztatásáról szólt az Árpád-kertben.

Cs. I.

Az Árpád-kerti piknikre sokan érkeztek pokrócokkal, komolyan gondolva az invitálást: leheveredtek a fűre, úgy élvezték a műsorokat. Nagyszülők is elkísérték családjaikat, együtt figyelték a műsorfolyamot.

A Petőfi Művelődési Központ csapata bűvészmutatványt, zenés, táncos élményeket kínált. Habók János szó szerint elvarázsolta a közönséget trükkjeivel, majd az orosházi mazsorettek nyűgözték le produkcióikkal a résztvevőket, akik folyamatosan érkeztek a térre. Lufihajtogatás, kézműveskedés is színesítette a programokat. 

A téren táncos produkciónak tapsolt a piknikelő közönség /A szerző felvétele/

Az asztalok körül régi ismerősök találkoztak, jókat beszélgettek, vacsoráztak, a kicsik szaladgáltak a hangulatos lampionok fénye alatt. Később elcsendesedett a közönség, mert a hatalmas kivetítőn elkezdődött az esti mozi. A belvárosi nyüzsgés késő éjjel csendesedett el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában