Alapítványi elismerés

2022.07.14. 13:20

Szarvasért Díjat kapott Babák Mihály

Babák Mihály polgármester vehette át idén a Szarvasért Díjat.

Vásári Erzsébet, [email protected]

A Szarvasért Alapítvány idén ugyan nem rendezte meg a Bál a Víz Felett jótékonysági estjét, de a hagyományok szerint kiadta a Szarvasért Díjat – tájékoztatta lapunkat Petneházi Andrea alelnök. Megtudtuk, a díj átadásának helyszíne a Cervinus Művészeti Fesztivál Nyitó Gálája volt szerda este, amely része a város 300. születésnapi ünnepségsorozatának is. Az elismerést pedig Babák Mihály polgármester kapta meg Závogyán Judit elnöktől és Petneházi Andreától.

Mint az a díj indoklásában szerepelt, Babák Mihály közel ötven esztendeje szolgálja különböző posztokon szülővárosát, Szarvast. A városvezetővel együtt munkálkodó képviselő-testületekkel megerősítetten az elmúlt közel két évtizedben Szarvas életének valamennyi – az önkormányzat feladataihoz tartozó – területén nagy előrelépést mutathattak fel. Több száz infrastrukturális fejlesztés valósult meg ezekben az években, melyek jó irányban változtatták meg a város arculatát. Megújultak a közintézmények és átalakultak városrészek, minden tekintetben fejlődött a város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában