Milliárdos beruházás

2022.07.20. 17:13

Pár napon belül elkészül az új vízi gyermekparadicsom Gyulán

Július 25-én befejeződnek az új vízi gyermekparadicsom építési munkálatai a Gyulai Várfürdőben – tájékoztatott Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő. Augusztus elején a vendégek is birtokba vehetik az új részleget.

P. G.

Gyula polgármestere az  1 milliárd 49 millió forintos beruházásról kiemelte, a csúszdák és a játékelemek már a helyükre kerültek, így látható a korábbinál jóval nagyobb a felület, ahogyan az is, mennyivel több élményt kínál majd az új gyermekrészleg a fürdő legifjabb vendégeinek, mint a korábbi létesítmény. 

Hozzátette, a legdrágább és legbonyolultabb rész viszont nincs a szemünk előtt. A gyermekparadicsom „lelke” két gépházban található, a gépészet nagy része az Egyesült Államokból érkezett. Az építkezés a finisbe ért, már minden eszközt leteszteltek a kivitelezők, július 25-én befejeződnek a munkálatok, ezután elkezdődik a műszaki átadás-átvételi folyamat, augusztus elején pedig a vendégek is birtokba vehetik az új részleget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában