Békéscsaba

2022.07.01. 15:12

Olvasóklubban találkoznak

A napokban tartotta soron következő foglalkozását a Könyvjelző olvasóklub a megyei könyvtárban.

V. N.

Egymásnak ajánlanak könyveket a tagok /Fotó: BMH/

A téma ezúttal Serena Valentino: Ki a legszebb? – A gonosz mostoha című története volt. A klubtagok öt éve találkoznak rendszeresen. A beszélgetés mellett a könyveké a főszerep. A klub az év további részében látogatást tervez a csabai Haluska tanyára, amikor is a téma Petőfi Sándortól „A helység kalapácsa” lesz. Ebben az évben még Tamási Áron-kötet is szerepel az ajánlott olvasmányok között. 

A Könyvjelző olvasóklubnak jelenleg tíz állandó tagja van, zárt csoportként működik a megyei könyvtárban. Az olvasóklub megálmodója Lukoviczki Anna igazgatóhelyettes, könyvtáros. A találkozók alkalmával remek olvasmányok kerülnek terítékre, maguk a tagok is ajánlanak közös elolvasásra könyveket. Egy-egy foglalkozás után a csoport lelkileg feltöltődve, egymást segítve, megismerve más-más lehetséges nézőpontot, tapasztalatokat gyűjtve, könyveket olvasva lesz gazdagabb. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában