Műszaki ellenőrzés

2022.07.10. 11:00

Újabb előrelépés a berényi idősek otthona korszerűsítésében

Kiválasztotta a műszaki ellenőrt a mezőberényi idősek otthona energetikai korszerűsítéséhez legutóbbi ülésén a helyi képviselő-testület.

P. G.

A mezőberényi önkormányzat közel 180 millió forintot nyert a Juhász Gyula utcai Idősek Otthona energetikai felújítására a TOP Plusz pályázat keretében. Az intézmény az 1990-es években épült, megfelelve az akkori kor igényeinek és a vonatkozó előírásoknak. Napjainkra ugyanakkor már nagyon megérett a korszerűsítésére, hiszen az elmúlt három évtized rányomta a bélyegét az épületre. Az önkormányzat ugyanakkor mindenképpen a legjobb körülményeket biztosítaná az ott élő idősek számára. Ezért is tartják nagyon lényegesnek, hogy megújítsák az épületet, komfortosabbá tegyék a körülményeket. A tervek szerint a beruházás során cserélik majd a nyílászárókat, az épület utólagos falszigetelést kap, korszerűsítik az idősek otthonának fűtési rendszerét, napelemeket telepítenek az ingatlanra, illetve akadálymentesítési munkálatokat is megvalósítanak majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában