Olajszivárgás

2022.07.31. 09:12

Meghosszabbították az útlezárást Orosháza és Kaszaper között

Július 18-án föld alatti vezetéksérülés miatt olajszivárgás rongálta meg a burkolatot az Orosháza-Mezőkovácsháza összekötő úton, Orosháza és Kaszaper között a pusztaföldvári bekötőút után. Az érintett szakasz lezárását augusztus 5-ig meghosszabbították.

Beol.hu

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Az érintett szakaszt a helyreállítás idejére lezárták a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A szakemberek eddig is folyamatosan dolgoztak a helyreállítási munkákon, a szennyezett talaj eltávolításán, most pedig újabb vizsgálatokat végeznek - olvasható a Magyar Közút tájékoztatójában.

A vizsgálatok idején is lezárják az érintett szakasz, így a közlekedőknek az Orosháza-Pusztaföldvár-Csanádapáca-Kaszaper útvonalat, a Mezőkovácsházára és a battonyai határátkelőre közlekedőknek pedig az Orosháza-Tótkomlós-Kaszaper útirányt javasolják a szakemberek.  A megkülönböztető jelzést használó járművek áthaladását a lezárás ideje alatt is biztosítják.

A járművezetőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Kapcsolódó cikkünk: Olajszivárgás miatt lezárták az Orosháza és Mezőkovácsháza közötti út egy szakaszát

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában