Költségcsökkentés

2022.07.17. 15:21

Két helyszínen is lesz energetikai fejlesztés Csanádapácán

Zajlik a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ bentlakásos idősek otthona épületének energetikai felújítása. A létesítmény fenntartója Csanádapáca önkormányzata TOP-os pályázaton nyert forrást, 78,25 millió forintot.

Cs. I.

Az idősek otthonának két épületét érintik a munkák: a bentlakásos otthont és az apartmanházat. Mindkettőben energetikai fejlesztés valósul meg. Modernizálják a fűtési rendszert, a külső szigetelést elvégzik és az akadálymentesítést is. A projekt során a bentlakásos otthon külső homlokzatának, a lapostető, valamint a padlásfödém hőszigetelésének, a nyílászárók cseréjének, továbbá az apartman épület homlokzati hőszigetelésének és a födém szigetelésének a munkálatait is elvégzik. Mindkét épületre napelem kerül.

A projekt szükségességét indokolja az intézmény jelenlegi energetikailag elavult állapota. A fejlesztés elengedhetetlen volt, hiszen az üzemeltetési költségek csak így csökkenthetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában