Találkozás

2022.07.01. 15:31

Családi napot rendeztek a csorvási idősek otthonában

Minden évben június utolsó hétvégéjén rendezi meg az Egyesített Szociális Intézmény a családi napját.

G. P.

Sikeres és nagy rendezvényről beszélhetünk, ám ezért a dolgozók és a lakók is nagyon sokat tettek. Az otthon lakói mindig nagy örömmel vannak együtt a családtagjaikkal. Ilyenkor a távol lakó gyerekek és unokák is hazalátogatnak, hogy a szépen terített asztaloknál elbeszélgessenek, és megnézzék a lakók és a dolgozók által előadott jeleneteket, táncos produkciókat, és részt vegyenek a családi vetélkedőkben.

– Kétszázötven főre terítettünk, alig maradt üres hely – mondta Maczák Istvánné intézményvezető. – Nyílt napunkon az érdeklődőknek is módjuk volt az intézményt megtekinteni. A Csorvási Gazdák Zrt. révén a négy bográcsban főtt disznópörköltet fogyaszthatták el, a dolgozók pedig házilag sütött süteményekkel kedveskedtek. Ebéd után tombolahúzást tartottunk és a nap folyamán egészségügyi szűréseket végeztünk. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Kelemen Mihály alpolgármester is.

A gyerekek sem unatkoztak, ők különböző sport-, és ügyességi játékokban vehettek részt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában