Közmunkaprogram

2022.06.29. 08:51

Virágos a látvány Sámsonban

Virágosítottak idén is a településen a közmunkaprogram keretén belül.

Cs. I.

Annus István megmutatta virágoskertjüket /A szerző felvétele/

A faluba érkezőket már az üdvözlőtábla körül, az út túloldalán pedig a buszvárónál, kerékpártárolónál a kiültetett, színpompás növények fogadják. Jó gyakorlatot folytat az önkormányzat. 

– Tavaly ősszel több száz levendulát ültettünk a parkokba. Korán kezdtük a növénytelepítéseket idén is. Az elnyílt tulipánok helyére új virágok kerültek – mondta el Annus István polgármester.

Kialakítottunk egy újabb virágágyást a kinti buszvárónál. A temetőnél leylandi ciprusokat ültettünk az út két oldalára. Jó gazdái igyekszünk lenni minden növénynek, locsoljuk az ágyásokat. A faluban ebbe a munkába besegítenek a közelben lakók is, amit nagy köszönettel fogadunk – tette hozzá a polgármester.

Annus István a közösségi oldalán arról is beszámolt, hogy ötven darab, fából készült virágládát kihelyeztek a falu különböző pontjain, intézmények előtt. Kaspós növények és virágtornyok is díszítik a községet. A piacnál egy valódi kis virágoskertet alakítottak ki sokak örömére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában