Rejtélyek a Bagolykapun túl

2022.06.06. 13:00

Új nyári nyomozókaland indul a Körösvölgyi Állatparkban

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatpark bemutatóhelye nyaranta izgalmas rejtélyek megfejtésére invitálja vendégeit.

- A 26 hektáros kastélykertben idén is lehetősége nyílik kalandvágyó látogatóinknak, hogy a park kötetlen bejárása közben fényt derítsenek az állatpark Bagolykapuján túl húzódó rejtélyére. A június 1.-től augusztus 31.-ig tartó program keretében bárki próbára teheti majd kombinatív készségét és ha elég ügyes, megfejtheti az Állatpark talányát. Az izgalmas kaland egyénileg és csoportban, családdal, barátokkal is kipróbálható. A kisgyermekektől az idősekig, bárki számára élvezetes és tanulságos lehet. A megoldás kulcsát, természetesen most is maguk, a Körösvölgyi Állatpark állatfajai adják az önjelölt nyomozók kezébe, miközben az egyes állomások játszva tanítanak. A tavalyi Bagolykapun túli rejtélyt közel 700 fő fejtette meg a múlt nyár folyamán. Reméljük, hogy idén is sokan belevágnak majd az élmény és az érdekes információk kedvéért. A kaland mellett természetesen a helyes megfejtők között kisorsolandó nemzeti parkos ajándékok és a fődíj, az éves állatparki bérlet is csábító lehet. Kalandra fel! Szeretettel vár mindenkit a Körösvölgyi Állatpark.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában