Medgyesbodzás

2022.06.06. 11:10

Minden helységnek a térképen a helye

Dél-Békés akkor lesz sikeres az előttünk álló ciklusban, ha mind a 27 településnek rendben mennek az ügyei, kiegyensúlyozott és kiszámítható a költségvetése – így reagált Erdős Norbert, a térség országgyűlési képviselője egy friss hírre, aminek a medgyebodzásiak örülhetnek.

Cs. I.

– Kiemelt feladatomnak tekintem, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel támogassam az önkormányzatok zavartalan működését. Nincs kivétel, minden településnek ott a helye a térképen – fogalmazott a politikus. Medgyesbodzás pedig a településnek megítélt 18 millió forintból rendezheti a közüzemi számlákat, a tartozásokat. 

– Pályázatunk célba ért, megérkezett számlánkra a pénz. Ez azt jelenti, hogy a korábbi évek nehézségeit rendbe tudjuk tenni ebből az összegből, és hosszú idő után önkormányzatunk egyenlege jó képet mutat. Erdős Norbert országgyűlési képviselőnek elévülhetetlen érdemei voltak pályázatunk sikerességében. A közös munkát folytatjuk – így osztotta meg a falu közösségével Varga Gábor alpolgármester a jó hírt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában