Képzések helyben

2022.06.20. 17:00

London után Csabán is átadta tudását a hajvágómester

A Vidal Sassoonnál dolgozott Londonban kreatív igazgatóként 10 évig Veress-Győri Sándor, aki a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívására Békéscsabán tartott továbbképzést a hétvégén fodrászoknak.

beol.hu

/Fotó: Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara BMKIK Facebook-oldala/

Nemcsak a jó ollón múlik az, hogy a vendég elégedetten távozik-e a szalonból. Az a siker titka, hogy a mester képes-e tudatosan, precízen, a székben ülő egyedi arcformáját figyelembe véve vágni – mondta Veress-Győri Sándor.

Mint az a kamara közösségi oldalán olvasható, ugyanezt tartja Nagy Mariann is, aki a Sassoon Akadémián colorist oktatóként egy évtizedet foglalkozott a tanulni vágyókkal, akik a világ minden részéről érkeztek. Mint Békéscsabán elmondta, a trendek is változnak, de a termékek is rengeteget fejlődnek, tehát mindkét irányt figyelemmel kell követni. 

A két szakember Cseh István mesterfodrász meghívására érkezett a Viharsarokba. A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke hangsúlyozta, nagyon fontos a lehető legtöbb képzést helybe hozni, hogy a Békés megyei fodrászoknak ne kelljen sokat utazniuk azért, hogy megismerhessék a legújabb technikákat, trendeket és a vendégeik a legjobbat kaphassák. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában