Időközi

2022.06.24. 13:34

Helyi képviselőt választanak Békésen és Békéscsabán is

Békésen és Békéscsabán is időközi önkormányzati képviselőválasztást tartanak vasárnap.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Békésen, az 1. számú egyéni választókerületben Vámos Zoltán lemondása miatt írtak ki voksolást. A Fidesz-KDNP színeiben Füredi János István, a Mi Hazánk jelöltjeként Földesi Mihály, a Kárpátia Kör indulójaként pedig Szalkai Imre méretteti meg magát. A kétezernél is több szavazásra jogosult két szavazókörben nyilváníthat véleményt, a Csallóközi utca 40. és a Farkas Gyula utca 2. szám alatt.

Békéscsabán, a 4. számú egyéni választókerületben – a Lencsési lakótelep egy részén, valamint a Corvin utca környékén – dr. Ferenczi Attila halála miatt tartanak szavazást. A Fidesz-KDNP jelöltjeként Alföldi Károly vállalkozó, a Hajrá Békéscsaba Egyesület színeiben pedig Varga Tamás alpolgármester száll ringbe. A több mint háromezer választásra jogosult öt szavazókörben járulhat az urnák elé, amelyek a Lencsési Általános Iskolában, a Lencsési út 15. szám alatti óvodában, valamint a Kölcsey utcában, a mozgáskorlátozottak egyesületénél találhatók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában