Ingatlanajánló

2022.06.19. 11:15

Egy ügyes trükk: a rózsák miatt kattintottunk a 39 milliós gyulai házra!

Bár egy ingatlan értékét alapvetően nem a hirdetés és annak tálalása határozza meg, a figyelemfelkeltő nyitókép (és természetesen a jó minőségű, további fotók) növelheti az érdeklődők számát. A nagy számok törvénye alapján az értékesítési idő így akár csökkenthet. Egy dúsan virágzó rózsabokor például vonzza a szemet…

„Eladó Gyula Szentpálfalván egy 2002-ben, téglából épült, 122 nm-es, nappali+4 szobás családi ház. A gyönyörű udvarról belépve az előszobába érkezünk, onnan pedig egy tágas, világos amerikai-konyhás nappaliba, ahonnan nyílik 3 szoba, egy fürdőszoba, egy WC és egy kamra. Ennek a 83 nm-es lakrésznek a fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja. Ezen kívül tartozik még a házhoz egy 39 nm-es lakrész, mely áll egy szoba, konyha, fürdőszobából, ez az épület külön mérőórákkal felszerelt, igény szerint összenyitható a főépülettel, fűtését konvektorok biztosítják.

Az 513 nm-es telken található egy garázs, egy kisebb tároló helyiség, egy 20 m-es fúrt kút, mely a rendezett kert locsolását könnyíti majd meg a ház új tulajdonosának. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában