Juniális

2022.06.27. 10:34

Családi napot tartottak Bánkúton

A gyerekeket akadálypálya és ugrálóvár, a felnőtteket az egészségmegőrzés jegyében pedig szűrések várták a bánkúti családi juniálison.

N. Sz.

Családi juniálist tartottak az elmúlt hétvégén Medgyesegyházán, Bánkúton. Kraller József polgármester elmondta, a gyerekeknek játékos akadálypályával, óriási társasjátékkal és ugrálóvárral kedveskedtek. A kastélyparkba, templomkertbe kilátogatók egészséges ételeket kóstolhattak, emellett újraélesztési bemutatót is láthattak, feleleveníthették életmentő tudásukat.

A felnőttek az egészségmegőrzés jegyében különböző szűréseken vehettek részt, majd a délután sztárvendége, Szentgyörgyi Rómeó, többszörös Európa- és világbajnok aerobikos tartott speciális edzést és életmód-tanácsadást. A szervezők mindenkit megvendégeltek limonádéval, főtt kukoricával és gyümölcssalátával.

Kraller József kiemelte, a programokat úgy válogatták össze, hogy kellően színesek, családbarátok legyenek, és a legfiatalabbtól a legidősebb generációig mindenkinek megadhassák az önfeledt kikapcsolódás lehetőségét. Medgyesegyházáról külön busz szállította a helyieket a rendezvény helyszínére, Bánkútra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában