Szabadtér

2022.06.22. 17:00

A Körös-parton töltöttek el egy családi napot a csabai ovisok

Családi napot tartott az elmúlt hétvégén a békéscsabai Kölcsey óvoda a Békés-Dánfoki üdülőközpontban. Pribelszki Péterné intézményvezető elmondta, egy nyertes pályázatnak köszönhetően szervezhették meg a nagyszabású szabadtéri programot, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt kikapcsolódhattak, elbúcsúztathatták a nevelési évet.

N. Sz.

Csobbanhattak az óvodások a Körösben.

Forrás: BMH

– A Kettős-Körös torkolata nyugodt, ugyanakkor önfeledt, vidám, természetközeli perceket adott mindenkinek. Az óvodásainkat ugrálóvár, trambulin, KRESZ-pálya, közös futballozás és fürdőzés várta – részletezte. Hozzáfűzte, a családok ellátogathattak a Körösvilág-terembe is, ahol interaktív formában ismerhették meg a folyó és a part élővilágát.

– Az egyik legnépszerűbb programnak a sétahajókázás bizonyult, ami meghozta a jó étvágyat is. Ebédre a gyerekek a szülők, az óvónők, valamint a dajkák segítségével kenyérlángost készíttek, melyet kemencében sütöttek ki. 

A vállalkozó szelleműek átmozgatásáról Pátkai Lilla diplomás gyógytornász, személyi edző gondoskodott – tette hozzá az intézményvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában