Pályázatok

2022.05.17. 19:00

Több mezőgyáni épületet is felújítanának

Több pályázatot nyújtott be nemrég az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz felhívásaira – ismertette Dani Attila polgármester, sorolva, hogy milyen beruházásokat terveznek.

L. B.

Egyrészt belterületi utakat újítanának fel 40 millió forintból, az elképzelések szerint a munkálatok a Rákóczi közt és a József Attila utca egy részét érintenék. Másrészt az óvodát fejlesztenék tovább 45 millió forintból. Rendbe tennék a homlokzatot, felújítanák a tetőt, modernre cserélnék a régi kazánt, illetve egyéb korszerűsítések is napirenden vannak. Harmadrészt a helyi gazdaságot fejlesztenék 34 millió forintból. Ez azt jelenti, hogy a régi kisiskola épületét – ahol most az Ösvény alapítvány megváltozott munkaképességűeket foglalkoztat – tennék rendbe, például a vizesblokkot is felújítanák. Negyedrészt 15 millió forintból az orvosi rendelőbe vásárolnának modern eszközöket, valamint korszerűsítenék az épület illemhelyét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában