Közös munka

2022.05.21. 09:53

Szolgáltatóház, autómosó létesülhet nyert forrásból Gádoroson

Gádoros polgármestere, dr. Szilágyi Tibor és Erdős Norbert országgyűlési képviselő az elmúlt másfél évben igen intenzív kapcsolatot alakított ki. A politikus közelebbről is követhette Gádoros nagyközség látványos fejlődését.

Cs. I.

Erdős Norbert és dr. Szilágyi Tibor /Fotó: Erdős Norbert/Facebook/

– Öröm számomra, hogy sok projekt eredményessége a polgármester úrral való együttműködésünknek is köszönhető. Legutóbbi sikerünk szintén a közös munka eredménye – fogalmazott közösségi oldalán Erdős Norbert.

Gádoros önkormányzata két hónappal ezelőtt pályázatot nyújtott be a településen egy autómosó és egy szolgáltatóház kialakítására.

– Polgármester úr segítségemet kérte, hogy a benyújtott pályázatuk ügyét – amely igen sokat jelentene a település lakói számára – előremozdítsam. Örömmel jelenthetjük be, hogy Gádoros a Gazdaságélénkítő Program keretén belül támogatást nyert a Szolgáltatóház és autómosó létrehozása, valamint kommunális eszközbeszerzés című pályázaton. A támogatás összege több mint 190 millió forint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában