Agrárkamarai választás

2022.05.20. 17:00

Szavazott Dankó Béla és Ribárszki Péter is

Megyénk 31 szavazókörében pénteken reggel hat óra óta zajlik a küldöttválasztás. Kondoroson jártunk, ahol szavazott Dankó Béla országgyűlési képviselő és Ribárszki Péter polgármester is.

Ny. L.

Dankó Béla /Fotó: Imre György/

– Az agrárium építésében minden gazdatársunkra szükség van, ezzel együtt a megfelelő kamarai képviseletre is – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő. – Éppen ezért fontos, hogy ma minden kamarai tag éljen a szavazati jogával, és adja le voksát a küldöttekre. Legyünk részesei, és alakítói a hazai mezőgazdaság jövőjének. A gazdatársadalomnak szüksége van egy jól működő, erős kamarai képviseletre megyénkben is, így kérem, támogassák Kozsuch Kornélt, aki munkájával eddig is sokat tett már megyénk agráriumáért.

Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere édesapjával, Ribárszki Györggyel együtt adta le szavazatát a megyei listára. A polgármester kiemelte, legnagyobb örömükre a listán több kondorosi gazdálkodó neve is szerepel. A voksolás pénteken 19 óráig tart.

Ribárszki György és Ribárszki Péter /Fotó: Ribárszki Péter Facebook-oldal/

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában