Galériával

2022.05.17. 17:20

Rugalmas tanulási utakat kerestek Gyulán

„Rugalmas tanulási utak program ” címmel rendeztek szakmai találkozót kedden délelőtt a Gyulai Szakképzési Centrum Wenckheim konferenciatermében.

P. G.

Fotó: Kiss Zoltán

Az eseményen részt vett Hudacsek László Péterné, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnökhelyettese. A rendezvényt Kovács Zsuzsanna, a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatója nyitotta meg. Ezt követően Labos Edit, a „Rugalmas tanulási utak” szakmai vezetője beszámolót tartott az intézmény ez irányú tevékenységéről. A programra az ország több pontjáról, kilenc centrumból érkeztek érdeklődők, szakemberek. Az esemény legfontosabb célja az orientációs év és műhely iskola bemutatása volt. A résztvevők jó gyakorlatokkal és egymástól való tanulással bővítették tudásukat. A szakmai napot egy országos projektvetélkedő kísérte, amelynek keretében a diákok bemutatták az „Élhető városok és fenntartható utak” elkészült munkáit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában