Nagykamarás

2022.05.16. 19:00

Polgárőrök horgásztak a Boda-tónál

Horgászversenyt hirdettek a hétvégén a Boda-tónál.

Cs. I.

Beküldött fotó

Nagy Sándorné, a Nagykamarási Polgárőr Egyesület elnöke köszöntötte a résztvevőket, aki úgy fogalmazott a megnyitón, a polgárőri munka és a horgászat látszólag eltér egymástól, ám akad számos hasonlóság a két tevékenység között. A polgárőrség és a horgászat egyaránt egyesületi formában működik, az együttműködésről, a közösségi összefogásról szólnak. A hely, az alkalom szólt a barátságról, az összefogásról, a nemes versengésről. Jó alkalom volt arra, hogy kicseréljék tapasztalataikat, tovább erősítsék kapcsolataikat.

A 24 órás versenyen a legtöbb halat fogta és győztes lett teljesítményével Bogyó Mihály (Méhkerék), a második helyen Farkas Előd (Békéscsaba) végzett, harmadik helyezést ért el Kiss László (Magyarbánhegyes). A Boda-tó vizéből ezen a versenyen a 34 résztvevő (a megye számos településéről érkeztek polgárőr horgászok) kifogott több mint 290 kiló halat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában