Fejlesztés

2022.05.12. 11:00

Parkolókat és bicikliutat építenének Okányban

Több mint 10 millió forintot nyert az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében, amelyből az óvodánál várhatók munkálatok – számolt be Szívós László, okány polgármestere.

L. B.

Szívós László, okány polgármestere elmondta, egy 20 négyzetméteres tárolóhelyiséget építenek, amelyben a mindennapi működés során használt eszközök kaphatnak majd helyet – ezeket most, mivel máshol nem tudják elhelyezni, a csoportszobákban tárolják. 

Emellett több beruházást valósítanának meg a TOP Plusz keretében, amelyekre szintén pályázatot adtak be. Egyrészt az orvosi rendelőnél az érkező pácienseknek parkolót, a mentőautónak pedig beállót építenének. Másrészt a Vésztői utcában korszerűsítenék a csapadékvizet elvezető rendszereket, illetve Vésztő irányába folytatnák a bicikliút-építést. Harmadrészt a sportpálya környékén folynának munkálatok: a tervek között szerepel parkoló és kerítés építése, mindenki számára használható illemhely kialakítása. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában