Tánc

2022.05.11. 06:57

Négyen zárták tanulmányaikat a békéscsabai gimnáziumban

Modern-kortárs táncszínházi estet tartottak nemrég a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központban.

N. Sz.

A négy végzős diák látványos táncjelenete /Fotó: BMH/

Az iskola tánctanára, Botta Tibor elmondta, a műsor a Premier Művészeti Szakgimnázium felnőttoktatásban részt vevő hallgatóinak szakvizsga-előadása volt, akik Gulyás Mihály 12. évfolyamos tanulóval és az Acid Jazz Dance Company Táncegyüttes tagjaival kiegészülve mintegy kétszáz néző előtt bizonyították tehetségüket, tudásukat, rátermettségüket. 

A látványos és nívós előadás Lázár-Ács Dóra táncművész-táncpedagógus rendezésében állt színpadra; a részt vevő táncosok szólóban, duóban, trióban, valamint csoportos koreográfiákban is egyaránt remekeltek, és egy csodálatos, felejthetetlen estét varázsoltak a jelenlévőknek. Botta Tibor hangsúlyozta, idén négyen zárták sikerrel tanulmányaikat a szakgimnázium végzős évfolyamán, kiemelkedő teljesítményük mögött hosszú évek kemény munkája áll. Mostani vizsgájukkal olyan szakmai papírt kaptak kézhez, amellyel táncosként dolgozhatnak, illetve akár taníthatják is majd az újabb generációkat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában