Beruházás

2022.05.24. 09:00

Megújult a sportépület Mezőgyánban

Teljesen megújult belsőleg a helyi sportépület. A munkálatokat részben az önkormányzat, részben pedig a helyi lövészklub finanszírozta, amely a Magyar Falu Program keretében csaknem 4,8 millió forintot nyert el a beruházásra – ismertette Dani Attila polgármester, egyben a lövészklub elnöke, aki a minap a helyszínen egyeztetett a kivitelező cég ügyvezetőjével, Nagy Imrével.

L. B.

Nagy Imre és Dani Attila egyeztetett a helyszínen /A szerző felvétele/

Elmondta, hogy a teljes belső felújítás során burkoltak, álmennyezetet készítettek, festettek és mázoltak, korszerűsítették a világítást, valamint fűtési rendszert alakítottak ki. Kiemelte, hogy így az épület alkalmassá vált arra, hogy abban rendezvényeket szervezhessenek. Hozzátette: a TOP Plusz keretében 25 millió forintot nyert arra az önkormányzat, hogy élhetőbbé tegyék Mezőgyánt. 

A forrás egy részéből a sportépületet korszerűsítik tovább: cserélik a régi tetőszerkezetet, rendbe teszik a homlokzatot. A másik részéből pedig közterületi térfigyelő kamerákat szerelnek fel. Az eszközök a forgalmasabb csomópontokat, a településre be- és az onnan kivezető utakat figyelik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában