Felújítás

2022.05.27. 07:00

Megújult a dobozi kastélypark játszótere

Megérkezett a Dobozi Wenckheim-kastélyparkban lévő felújított játszótér engedélye, így a napokban birtokba vehették azt a gyerekek. Köves Mihály, a település polgármestere elmondta, a Magyar Falu Programban még tavaly 3 millió forintot nyert az önkormányzat, amelyhez 2 millió forint saját erőt biztosítottak, ebből az összegből szereztek be és telepítettek új játékokat a dobozi kastélyparkban lévő játszótérre. 

B. O.

– A megrendelés még az előző esztendő októberében megtörtént, annak teljesítése és a telepítés április első hetében kezdődött a játékok rögzítésével, betonozásával, majd a terület rendbetétele és a használat engedélyezése következett. 

A napokban viszont ez is megérkezett, így birtokba vehették a gyerekek az új és a régi játékokat is. Vigyázzunk a megújult játszótérre, fontos a rendeltetésszerű használat, a balesetvédelmi előírások betartása és a közös tulajdonunk védelme – hívta fel a figyelmet Köves Mihály.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában