Fejlesztés

2022.05.13. 21:00

Megújul a gyulai Rulikowski utca is

Zajlanak az útfejlesztési munkálatok a gyulai Rulikowski utcában, hamarosan befejeződik a Temesvári út és a Szarkaláb utca közötti, 510 méteres szakasz aszfaltozása – tájékoztatott dr. Görgényi Ernő polgármester, aki Kiss Tamásné önkormányzati képviselővel közösen járt a beruházás helyszínén.

P. G.

Dr. Görgényi Ernő és Kiss Tamásné a fejlesztés helyszínén /Fotó: BMH/

Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere kifejtette, a Rulikowski utca a gyulai paradicsomi lakótelep és a kertvárosi rész megközelítésének főútvonala. 
A városi útfelújítási program keretében a Rulikowski mellett ebben az évben hét utca: a Sinka, a Honvéd lakótelep belső úthálózata, a Szent István úti kerékpárút-bekötés, a Kisvasút utca, a Kiss Ernő utca, a Mágocsi köz és a Somogyi Béla utca felújítása megvalósult, a Tiborc komplex felújítása pedig jelenleg is zajlik. 

A felsoroltak mellett ebben az évben megtörténik az Esze Tamás, a Popovits Jusztin, a Lila akác, a Scherer Ferenc Budai Nagy Antal utca és Apor Vilmos tér közötti szakasza, valamint az Apor Vilmos tér aszfaltozása is. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában