CSAKK

2022.05.26. 12:10

Közművelődési szakmai napot tartottak Békéscsabán

Közös Kincseinkért címmel rendeztek Békés megyei hatókörű közművelődési szakmai napot csütörtökön, a Csabagyöngye Kulturális Központban.

V. E.

Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet ügyvezetője és dr. Németh János István kultúrakutató /Fotó: Bencsik Ádám/

Az eseményt a kulturális központ, a Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Igazgatósága és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete közösen hívta életre. Résztvevői megyei a települési önkormányzatok, közművelődési intézmények, kulturális célú civil szervezetek, valamint a művelődő közösségek képviselői voltak, akiket elsőként Szente Béla a kulturális központ igazgatója, majd Csibor Márton, Nemzeti Művelődési Intézet megyei igazgatója, végül pedig Pocsajiné Fábián Magdolna, a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének tiszteletbeli elnöke köszöntött.

A program célja volt, hogy a szakemberek és a döntéshozók egy személyes találkozó keretében gondozhassák, szélesítsék kapcsolataik és együttműködéseik körét, értesüljenek az aktualitásokról, valamint a pandémiás időszak nehézségein felülemelkedve szakmaiságukban és motiváltságukban is megerősítést kapjanak. 

Kiemelt része volt továbbá a Závogyán Magdolna és dr. Németh János István szerzőpáros Változások vonzásában II. című szakmai könyvének bemutatása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában