Izgalmas feladványok

2022.05.16. 17:01

Honismeretben versengtek az Alfások Szarvason

Immár a XXI. Alfa Romeo Club Magyarország – Selénia Rallyt tartották meg szombaton, ezúttal Szarvason.

V. E.

Fotó: Babák Zoltán

A verseny rajt és célállomása a Liget Wellness és Konferencia Hotelben volt, ahonnan elindulva barangolta be a Körösök szívét és a legendák földjét hetvenöt csapat. Mintegy százötven kilométeres kört megtéve tucatnyi állomáson oldottak meg izgalmas feladványokat, voltak közöttük budapesti, felvidéki, szegedi, sárvári, soproni, győri, solymári, nyírbogárdi és dévaványai nevezők is.

Az Alfa Romeo Club versenybeszámolójából kiderült, a játék lényege a korábbiakhoz képest nem változott: hagyományaikhoz híven szerették volna megmutatni az ország ezen régiójának történelmi, kulturális és természeti szépségeit, néhány játékkal, illetve egy kis megmérettetéssel fűszerezve. Szenes Jánostól megtudtuk, ő maga a történelmi Magyarország közepe emlékhelynél fogadta a csapatokat, ahol két rejtvényt is meg kellett oldaniuk. Hozzátette, minden elismerése az alfásoké, mert ezeket a versenyeket mindig más és más régióban bonyolítják le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában