Útfelújítások

2022.05.26. 07:03

Folytatódhatnak a munkálatok Sarkad és Gyula között

Nyáron véget ér a munkák egy része Sarkad és Gyula között, majd indul egy újabb szakasz felújítása. A Sarkad és az országhatár közötti közút egyik felét idén, a másikat pedig jövőre teszik rendbe. Doboz felé szintén a következő évben folytatódhatnak a munkák – ismertette a képviselő-testület nemrég tartott ülésén Cserkúti András, a közútkezelő megyei igazgatója.

L. B.

Fotó: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Tervezik az M44-es meghosszabbítását az országhatárig, amely óriási lehetőséget jelent a térségnek. Ez a szakasz 2028-ban járható lehet – mondta dr. Mokán István polgármester. Úgy véli, történelmi időszakot élnek az útfejlesztések tekintetében. 

Jelezte, hogy a TOP Plusz keretében lesz lehetőség önkormányzati belterületi utak építésére és felújítására. Bíznak benne, hogy a város belterületén lévő állami utak is megújulhatnak. Szóba került, hogy az Árpád fejedelem téri jelzőlámpás kereszteződésben körforgalmat építenének, de ehhez egyelőre nem rendeltek forrást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában