Évértékelő

2022.05.31. 13:00

Díjazták a mezőhegyesi polgárőrök tevékenységét

Több mint 12 ezer önkéntes szolgálati órát teljesítettek az elmúlt évben a Mezőhegyes Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagjai.

Cs. I.

A rendvédelmi szervekkel adott szolgálaton túl felügyelték a temető rendjét, a sport, kulturális események biztonságát­. A rendőrséggel, határrendészettel közös járőrszolgálatok érintették a belterületet, a majorokat és a Battonya–Lőkösháza határszakaszt is. Kiváló polgárőr munkavégzésért Szalkai László emlékérmet, Kovács István és Tollar Imre tárgyjutalmat kapott. Pap István Tibor, Mezőhegyes polgármestere tárgyjutalomban részesítette Varga Katalint és Hargitai Tamást. Szepesi Sándor alezredes a határrendészeti munkával kapcsolatos feladatok ellátásában végzett kimagasló munkáért adott át elismerő oklevelet Balla Sándor, Bodrogi István, Balogh László polgárőröknek. A helyi rendőrőrs parancsnoka, Zsótér Attila alezredes pedig Fejes Györgynek és Balogh Lászlónak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában